OM OSS

Historiske togreiser tilbyr togreiser i eldre unike norsk museumstogmateriell. Turene har i hovedsak et kulinariske preg med servering i to spisevogner. All servering er det Sult as som står for. Togmaterialet eies av Norsk jernbaneklubb ved Norsk museumstog og av Jernbanedirektoratet ved Norsk jernbanemuseum. Tilbudet om disse reiser med dette unike materiellet er et samarbeid med alle disse aktørene. Vi tilbyr både åpne turer Nordmarka rundt og på Bergensbanen, men også charterturer på nærmere avtalte strekninger.

Historiske togreiser er unike på mange måter, både det flotte og gamle tog materiellet med sine unike historier, men særlig det at turene kan gjennomføres på hele det nasjonale tognett. Dette er mulig gjennom den lisens Norsk jernbanemuseum har for kjøring av museumstog i Norge. Det gjør at det er mulig å gjennomføre turer, bestilt i gode tid, dit det går tog i Norge. 

KONTAKT

Adresse

Postboks 1492 Vika
0116 Oslo
Norge

BILLETTKJØP

Henvendelse om kjøp av billetter og selve reisen skal gjøres til Sults bookingskontor 67 10 99 70 eller booking@sult.no.

Henvendelser blir besvart i kontorets åpningstider mandag til fredag

Kontaktperson

Bernt Bucher Johannessen
post@historisketogreiser.no 
+47 91 33 31 48

Henvendelser knyttet til andre forhold enn billettkjøp!

Kontonummer: 1440.42.03682
Organisasjonsnummer: 998 660 971

Se også våre bestillingssider for bestilling av billetter og forespørsel om oppsatte turer og muligheter for andre turer.

MEDIEOMTALE

En togtur tilbake i tid

Flere kulinariske togturer

– Det kan gå hardt for seg i svingene om bord på disse gamle togene. Det kan riste fælt. Å skjenke vin i høye glass kan lett bli i verste grevinnen og hovmesteren-stil hvis man ikke har godt erfarne kelnere, sa kjøkkensjef på Sult, Odd Joar Eide, om det 100 år gamle toget vi skranglet av gårde i da vi var med på tur for et par år siden

En spisevogn til begjær

Surt, sier Bernt Bucher Johannessen. Novembervinden uler i ørene på ham. - Vi tar en liten en når vi er innenfor porten. - Ja, sier jeg. - En liten en. EVIG EIES KUN DET TAPTE: Morten Tranøy (t.v.) og Bernt Bucher Johannessen sørger over at jernbanens gullalder smuldret bort mellom fingrene på oss.